over ons | Neem contact op | by GT AUTOPARTS in Soest tel: +31 (0)654 717 920
Kumho Kumho

Staat u maat er niet bij bel naar +31 654 717 920 of email naar info@gtautoparts.nl voor meer maten.

Weergave:   Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Kumho S700  200/580R15 K61
De Kumho Ecsta S700 is een uitstekende  slick die prima prestaties levert op het circuit. Do..
€250,00
Kumho V70A 225/40R18 K21
De Kumho Ecsta S700 is een uitstekende  slick die prima prestaties levert op het circuit. Do..
€120,00
Kumho W700  200/580R15K22
De Kumho Ecsta S700 is een uitstekende  slick die prima prestaties levert op het circuit. Do..
€250,00

Kumho racebanden 

Kumho is een Koreaanse banden producent die uitstekende producten op de markt brengt. Bovendien produceert Kumho in haar Motorsport afdeling in Engeland race banden voor de autosport. Deze banden worden in enkele aansprekende series gebruikt. Kumho heeft, sinds het vijftien jaar geleden is ingestapt in de autosport, enorme progressie gemaakt in de fabricage van racebanden. Kumho wordt daardoor vandaag de dag erkent als belangrijke leverancier van race en rally banden. De prestaties van Kumho competitie banden kunnen dan ook elke vergelijking doorstaan met concurrerende banden merken in de autosport. Het technische ontwikkelingscentrum van Kumho race banden in Korea is dagelijks bezig met verbeteren en testen van de hoogwaardige Formule 3 racebanden. Deze banden worden geproduceerd door middel van een speciale productie lijn in de High Teck fabriek in Gwangju in Korea. Kumho Motorsport is gevestigd in Bridgenorth onder de rook van Birmingham in Engeland. Deze motorsport afdeling van Kumho is verantwoordelijk voor alle motorsport activiteiten in Europa. Naast de verbintenis met de Europese Formule 3 races voorziet de speciale divisie van Kumho ook een groot aantal race, rally en rallycross series van race en rally banden.

Belangrijke eigenschappen van racebanden zijn levensduur, prestatie, ontwerp en aerodynamische efficiëntie. Dat zijn dan ook de doelen die Kumho race banden zich stelt. De progressie die Kumho heeft gemaakt door research en ontwikkeling is niet onopgemerkt gebleven. Verspreid over de hele wereld is Kumho de officiële banden leverancier van diverse Formule 3 series. Zo worden Kumho racebanden gebruikt door het BP Ultimate Europees en Frans Formule 3 kampioenschap, het international Korea F3 Super Prix en het Australische F3 kampioenschap. Internationaal gezien heeft Kumho aansprekende successen geboekt in het Britse Rally kampioenschap, de SCCA Racing serie, de ALMS en tijdens deelname aan de 24 uur van Le Mans en Daytona.

De Kumho Ecsta V70A is een uitstekende semi slick die prima prestaties levert op het circuit. Door het all round karakter van de Kumho Ecsta V70A is deze uitstekend te gebruiken voor circuit races, rally en rally sprint, track days, Supersprint, Time attack of heuvelklim wedstrijden. Deze band is de keuze van de Lotus Mopro Challange, de Porche – Ferrari Challange en hielpen Tony Sullens aan de overwinning in de Targa Tasmania van 2004.

De Ecsta V70A is voorzien van een DOT code en is daardoor ook te gebruiken op de gewone weg. Door gebruikmaking te maken van een geavanceerde Silica mix heeft de band een superieure handelbaarheid zowel onder droge als in natte omstandigheden. Het uitgekiende profiel zorgt voor een maximale afvoer van (regen)water. Het ontwerp en de constructie zorgen voor uitstekende grip, bochtgedrag, tractie en rem capaciteit. De band kan na gebruik “inside out” (opnieuw) gemonteerd worden om de levensduur te verlengen. Twee lagen van nylon GLB geven stabiliteit bij hoge snelheid en geven de nodige weerstand tegen centrifugaal krachten. Twee brede staal gordels zorgen voor uitstekend bochten gedrag  en een stabiele Footprint.

De Kumho Ecsta V70A is leverbaar in maten van 13 tot 18 inch in de compound Soft, Medium en Hard.

Raadpleeg de website voor alle beschikbare maten.