info@gtautoparts.nl

Over ons

“Overal kun je race banden en competitie velgen kopen, maar nergens in combinatie met meer dan 30 jaar specialistische circuit ervaring”

GT Race tire Service by GT autoparts, voor racebanden en racevelgen.

GT race tire service uit Soest heeft ruim 30 jaar circuit ervaring met de montage en service van racebanden. Daarmee hebben we in Nederland  zonder twijfel de meeste kennis en ervaring in huis over competitie banden onder race omstandigheden. GT race tire service levert banden aan professionele raceteams maar richt zich daarnaast ook nadrukkelijk op de amateurrijder. Door onze goede contacten bij fabrikanten van slicks en semi- racebanden, kunnen wij snel en tegen voordelige prijzen leveren. Naast montage, service en advies op het circuit bieden we nu ook de online verkoop van racebanden en racevelgen. GT race tire service levert racevelgen van de top merken OZ en BBS. Wat ons betreft bewezen de beste keus als het om racevelgen gaat. GT race tire service is in Nederland exclusief dealer van Nangkang racebanden en semi slicks. Ook voor slicks, semi slicks of regenbanden van o.a. de merken Dunlop, Michelin, Pirelli, Hankook, Toyo en Federal bent u aan het goede adres. Tenslotte is GT race tire service exclusief leverancier van Dunlop racebanden voor historische raceauto’s.

“Klapband”:

Cees “klapband” Kamphorst was meer dan 30 jaar lang het gezicht van Dunlop op de circuits van de Benelux. Maar ook voor alle andere gangbare merken racebanden moest je bij Cees zijn. Die jarenlange bandenservice voor vrijwel alle raceklassen op het circuit zijn de basis van een unieke specialistische kennis en ervaring waar de klant rechtstreeks van profiteert. Dat is terug te vinden in professionele montage, service of adviezen over bandenspanning en wagen afstelling.

Reputatie:

De uitstekende reputatie van Cees “klapband” leverde het exclusief dealerschap van Nankang racebanden op. Die samenwerking met Nankang is overigens niet nieuw. Al in de jaren ’90 verzorgde Cees de semi racebanden voor de Porsche – Ferrari Challenge. Al met al goed nieuws voor rijders en teams . Met het exclusieve dealerschap van Nangkang semi slicks voegen we een verrassend sterk presterende raceband toe aan het segment voor de amateur rijder tegen een uiterst scherpe prijs.

Service:

Bestellingen worden opgestuurd naar het gewenste adres. Natuurlijk kunt u uw racebanden ook laten monteren bij GT Race tire Service Soest. Tenslotte is er de mogelijkheid om met een volledig daarvoor ingerichte trekker oplegger uw raceklasse, trackday of ander autosport evenement te ondersteunen met service ter plekke.

Banden en/of velgen bestellen:

Maak uw keus en bestel via de website. Heeft u vragen of heeft u advies nodig laat het ons weten via de mail of bel rechtstreeks. Staan de racebanden of -velgen die u nodig heeft niet genoemd op de site of heeft een afwijkende maat nodig, neem gerust contact op met GT race tire service via de mail of per telefoon. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om u te voorzien van het juiste materiaal.

Geschiedenis: raceklassen die sinds 1979 zijn voorzien van het juiste race rubber,

Golf GTI cup op Dunlop (semi R2)

NK Formule Ford 1600, 2000 en sports 2000 op Dunlop
NK tot 1400 cc Rovercup, Suzuki cup, Peugeot, Toyota op Dunlop
met oa. Cor Euser, Toon van de Haterd en Henk Tappel

DTCC tot 2.0 liter met BMW, Alfa Romeo, Mitsubishi en Nissan op Dunlop

met oa. Patrick en Duncan Huisman, Cor Euser en John Bosch

DTCC boven 2500cc met Mercedes 190 evolutie, Mazda RX7 en Bmw M3 op Dunlop

met oa. Peter Kox, Fred Krab, Patrick Huisman, David Hart, Huub Oly en Arthur van Dedum

Porsche/Ferrari Challenge op Kumho (V-70a)
Belcar en de Belgische Touringcup inclusief de 24 uur van Zolder op Dunlop

met oa. Eddy Joossen, Patrick Slaus, Peter Selenslach, Anthony Kumpen, Mark Goossen

Alfa 156 en Alfa 147 cup op Michelin met oa. Sandor van Es en Sandra van der Sloot

Renault Clio Cup met zowel Michelin als Dunlop

Alfa Squadra op Toyo

HARC op Dunlop historisch en Toyo

Advies

Door onze ruim 30 jaar ervaring kunnen wij u het juiste advies geven.

  • Stuur uw verzoek naar: info@gtautoparts.nl
Nieuwe banden